Още

expand_more
close

Контейнери за живеене

 

Контейнерите са изключително ефективно, удобно и едновременно с това изгодно решение, което носи със себе си много ползи и предимства. Най-често потребителите търсят основно изгодна за контейнери за живеене цена, а в последствие се убеждават, че тя е съпътствана и от отлично качествено. Много хора вече избират преместваемите модулни конструкции пред конвенционалното строителство, но едва ли повечето от тях предполагат колко различни функции могат да изпълняват те и колко биха улеснили ежедневието ни.

 

За какво най-често се използват мобилни контейнери?

 

Днес ще се спрем само на някои от по-основните от тях, а останалото ще оставим на вашето креативно мислене и въображение. Защото, на практика, ограничения за тяхната употреба не съществуват. Модерните преместваеми фургони са многофункционални, практични и изключително рентабилни. Едно изключително решение за бизнеса, хобито или който и да било аспект от нашия бит.

 

Разнообразни приложения

 

Мобилните сгради, изградени на базата на преместваеми контейнери и фургони, могат да се използват за оборудване на помещения с най-разнообразно предназначение. Те са перфектни за бързо изграждане редица обекти като:

   

Всеки, който вече се възползвал от комфорта на мобилните контейнери за живеене, може да потвърди - бързината на изграждане, мобилността и удобството им са наистина впечатляващи, независимо дали крайният резултат са съблекални, столови за хранене, градински сервизни помещения и други

 

Какви видове контейнери съществуват?

 

Според предназначението и основните конструктивни характеристики, контейнерите могат да бъдат разделени на няколко основни вида, които ще разгледаме по-подробно.

 

Домакински контейнери

 

Този тип контейнери са най-често срещаните. Модулите могат да се използват за бързо изграждане на всякакъв тип сгради - къщи, големи и многофункционални модулни сгради, градински постройки, гаражи, временни сервизни помещения за строителни площадки.

 

Стандартните блокови контейнери са проектирани за изграждане на жилищни и административни сгради с височина до три етажа. За по-високи конструкции могат да се използват специални модули, чийто дизайн осигурява повишена здравина и натоварване.

 

Специализирани блокови контейнери

 

Те са перфектно решение за офис помещения, особено когато дейността на компанията предполага работа на различни места. За разлика от конвенционалното строителство, мобилните офис контейнери лесно могат да бъдат пренесени по всяко време. Особено са подходящи за места където липсва необходимата инфраструктура.

 

Складови контейнери

 

Складовите контейнери се използват главно за съхранение и транспортиране на стоки или като част от по-големи складови помещения. По желание могат да са оборудвани с врати и прозорци, напълно отговарящи на изискванията за промишлени помещения. В тях бихте могли да съхранявате надеждно всякакви материали, стоки и продукти, както и да поддържате конкретна температура, когато това е необходимо.

 

Хладилни контейнери

 

И тук е мястото да споменем хладилните контейнери, които са специално оборудвани така, че да удължат срока на ползване на съхраняваните продукти. Същевременно, преместването на подобен мобилен склад е бързо, лесно и спестява много разходи. Те са изключително популярна опция в ресторантьорския бизнес.

 

Контейнери за санитарни цели

 

Контейнерите за санитарни цели се използват като самостоятелни модули. Те могат да имат различни функции – съблекални, бани, тоалетни и други. Биха могли да се използват самостоятелно или като отделни секции от големи санитарни помещения. Санитарните контейнери са подходящи за всякакви места – като част от модулни сгради, офис и жилищни помещения, а също и като допълнителен модул към промишлени съоръжения. Размерите на санитарните контейнери са разнообразни и отговорят на всякакви нужди.

 

Монтаж

 

Монтажът на преместваемите контейнери се осъществява много по-бързо, в сравнение с конвенционалното строителство. Модулите се инсталират директно върху основата и са изключително стабилни. При изграждане на многоетажна конструкция, отделните модули се подреждат един върху друг.

 

Продуктите и модулните конструкции, които предлагаме, правят живота Ви по-лесен и приятен. С тях може да извършвате всякаква дейност - техническа или строителна дейност, както и да създадете сглобяема къща. Нашата компания ще ви изненадата с многообразие от оферти за контейнери и фургони.

mail phone