Още

expand_more
close

Нашата компания ще ви изненадата с многообразие от оферти за контейнери и фургони. Модулни конструкции, които правят живота Ви по-лесен и приятен. С тях може да извършвате всякаква дейност - техническа или строителна дейност, както и да създадете сглобяеми къщи.

Видове мобилни контейнери за живеене

Много хора вече са напълно наясно с предимствата на преместваемите модулни конструкции пред конвенционалното строителство. Но едва ли повечето от тях предполагат колко различни функции могат да изпълняват те и колко биха улеснили ежедневието ни.

Днес ще се спрем само на някои от по-основните от тях, а останалото ще оставим на вашето креативно мислене и въображение. Защото, на практика, ограничения за тяхната употреба не съществуват. Модерните преместваеми фургони са многофункционални, практични и изключително рентабилни. Едно изключително решение за бизнеса, хобито или който и да било аспект от нашия бит.

Разнообразни приложения

Мобилните сгради, изградени на базата на преместваеми контейнери и фургони, могат да се използват за оборудване на помещения с най-разнообразно предназначение. Те са перфектни за бързо изграждане редица обекти като:

--> Складове

--> Хладилни помещения

--> Къщи

-->  Офиси

--> Търговски или други павилиони

--> Съблекални

--> Столови за хранене

--> Зимни градини

--> Градински сервизни помещения и други

Всеки, който вече се възползвал от комфорта на мобилните контейнери за живеене, може да потвърди - бързината на изграждане, мобилността и удобството им са наистина впечатляващи.

Какви видове мобилни контейнери съществуват?

Според предназначението и основните конструктивни характеристики, контейнерите могат да бъдат разделени на няколко основни вида, които ще разгледаме по-подробно.

Домакински контейнери

Този тип контейнери са най-често срещаните. Модулите могат да се използват за бързо изграждане на всякакъв тип сгради - къщи, големи и многофункционални модулни сгради, градински постройки, гаражи, временни сервизни помещения за строителни площадки.

Стандартните блокови контейнери са проектирани за изграждане на жилищни и административни сгради с височина до три етажа. За по-високи конструкции могат да се използват специални модули, чийто дизайн осигурява повишена здравина и натоварване.

Специализирани блокови контейнери

Те са перфектно решение за офис помещения, особено когато дейността на компанията предполага работа на различни места. За разлика от конвенционалното строителство, мобилните офис контейнери лесно могат да бъдат пренесени по всяко време. Особено са подходящи за места където липсва необходимата инфраструктура.

Складови контейнери

Складовите контейнери се използват главно за съхранение и транспортиране на стоки или като част от по-големи складови помещения. По желание могат да са оборудвани с врати и прозорци, напълно отговарящи на изискванията за промишлени помещения. В тях бихте могли да съхранявате надеждно всякакви материали, стоки и продукти, както и да поддържате конкретна температура, когато това е необходимо. И тук е мястото да споменем за така наречените хладилни контейнери, които са специално оборудвани така, че да удължат срока на ползване на съхраняваните продукти. Същевременно, преместването на подобен мобилен склад е бързо, лесно и спестява много разходи.

Контейнери за санитарни цели

Контейнерите за санитарни цели се използват като самостоятелни модули. Те могат да имат различни функции – съблекални, бани, тоалетни и други. Биха могли да се използват самостоятелно или като отделни секции от големи санитарни помещения. Санитарните контейнери са подходящи за всякакви места – като част от модулни сгради, офис и жилищни помещения, а също и като допълнителен модул към промишлени съоръжения. Размерите на санитарните контейнери са разнообразни и отговорят на всякакви нужди.

Монтаж

Монтажът на преместваемите контейнери се осъществява много по-бързо, в сравнение с конвенционалното строителство. Модулите се инсталират директно върху основата и са изключително стабилни. При изграждане на многоетажна конструкция, отделните модули се подреждат един върху друг.

mail phone