Още

expand_more
close

Резервоари

 

Резервоарите за различни видове течности и суровини спомагат за съхранението и практичното използване на отделните видове ресурси, които запазват оптималните си качества и характеристики при складирането им в различните типове резервоари, наричани още бидони или цистерни. Когато говорим за питейна вода, то от първостепенно значение е хигиената, която осигуряваме чрез качеството на нашите цистерни за вода.

 

Ако се намирате в райони, отдалечени от водоснабдяване или искате да вземете предпазни мерки срещу прекъсване на водата, препоръчваме да помислите за покупката на подходящ продукт от нашата гама. Най-често потребителите ни избират полиетиленови резервоари, които също така се използват в домове, села, градини и фабрики.

 

Защо съхранението на водата е важно?

 

Тъй като водата е незаменим ресурс както за човешкото здраве, така и за човешкия живот, то най-често потребителски нужди се свеждат до закупуването на бидони за вода. Приложението на водата е изключително разнообразно, поради което предлагаме и различни опции спрямо нуждите на потребителите. Има резервоари за гориво, хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, включително и за химическа вещества. Нашият екип винаги ще съдейства в избора ви на точния резервоар за вас.

 

Изброяваме най-честите предназначения на търсените от клиентите ни продукти:

 
 • Градински резервоар за вода
 • Резервоари за дъждовна вода
 • Подземен резервоар за вода
 • Резервоари за питейна вода
 • Пластмасов резервоар за гориво
 • Резервоар за бензин
 • Септичен резервоар
 

Резервоари за вода – Размери

 

В зависимост от нуждите ви, резервоарите могат да бъдат с различна големина. Добре е да се съобрази и предназначение за конкретния бидон, който бихте желали да закупите. Освен това е препоръчително да се запознаете с инструкциите за съхранение и използването им.

 

Споделяме някои от най-често търсените размери на резервоарите ни за вода:

 
 • Резервоар за вода 100 литра
 • Резервоар за вода 500 литра
 • Резервоар за вода 1000 литра
 • Резервоар за вода 5 000 литра
 • Резервоар за вода 10 000 литра
 

Ако имате специфични нужди или въпроси, които ви интересуват – свържете се с нашият екип и ние ще ви дадем препоръка, за да сме сигурни, че сте избрали правилната и най-добра опция за вас, независимо дали става на въпрос за хоризонтални резервоари за вода или за бидон 1000 литра, в който искате да съхранявате дъждовна вода за поливане на растения.

 

Пластмасови резервоари за вода – Цени

 

Полиетиленовите резервоари са с доказано качество и са по-евтини, в сравнение с цистерните, които са направени от други материали. Най-важните фактори, влияещи върху цената на полиетиленовите бидони са цвета на резервоара, дебелината на стените му и допълнителното оборудване към него.

 

При нас ще намерите изключително изгодна като за резервоар за вода цена, която ще бъде съпътствана от перфектно обслужване от наша страна. И все пак имайте предвид, че цената се формира спрямо размера и вида на избрания от вас бидон за вода.

 

Цистерните, които предлагаме са 3 основни вида:

   

Тъй като стандартните резервоари се използват най-вече за нуждите на съхранение на вода, те са по-достъпни спрямо такива, които са предназначени за съхранението на специални киселини и химикали. Нашите полиетиленови резервоари могат да се използват лесно за всичко - от глюкоза до киселина, захар до химикали, мляко до зехтин, вода до съхранение на храна.

mail phone