Още

expand_more
close

Сглобяеми къщи - иновация, която си заслужава

 

Модулните строителни решения имат много предимства пред традиционното консервативно строителство - именно затова тези иновативни решения са все по-предпочитани сред клиентите в последните години. Със сигурност има достатъчно основания да споделяме мнението, че тази тенденция ще продължи и за в бъдеще.

 

Основните предимства на модулното строителство, чието типично олицетворение са съвременните сглобяеми къщи, обобщаваме в следващите редове.

 

Днешните модерни сглобяеми къщи се произвеждат в специализирани фабрики, които спазват всички изисквания и стандарти, свързани с екологията.

 

Съвсем спокойно можем да кажем, че сглобяемото строителство е изключително природосъобразно - то щади заобикалящата ни среда като отпадъчните материали при него са в пъти по-малко в сравнение с консервативното строителство.

 

Освен това, производството на сглобяеми модулни панели е доста по-икономично от изграждането на традиционните жилищни сгради. При сглобяемите къщи обикновено не се наемат работници и съответно не е необходимо да се осигуряват каквито и да било строителни материали и консумативи, за да се превърне една сглобяема къща от индивидуален проект в обективна реалност.

 

Проектирането на една преместваема къща със сигурност ще бъде по-изгодният вариант от финансова гледна точка в сравнение с монолитното строителство.

 

Сглобяеми къщи цени

 

Сглобяема къща Molde: цените започват от 11 000 лв.

Сглобяема къща Nivala: цените започват от 14 000 лв.

Сглобяема къща Halden: цените започват от 17 000 лв.

Сглобяема къща Alpina: цените започват от 17 000 лв.

 

Направете запитване за моделите сглобяеми къщи на Vitalbox, изберете качеството!

mail phone