Още

expand_more
close

Сглобяеми къщи на изгодни цени от Vitalbox

         

Мисия “нов дом” може да е бъде напълно възможна, поради следните няколко предимства, които предлага модулното строителство:

Бързина на строителството

         

Традиционният начин за изграждане на нова жилищна или офис сграда изисква много повече ресурси, трудоемък процес е, респективно - отнема по-дълго време. Не така стоят нещата със сглобяемите къщи, които днес могат да бъдат в много различни вариации - от малка спретната къщурка до голямо, просторно жилище на няколко етажа.

         

С този съвременен метод вашият нов дом може да бъде готов за краткия период от 3 до 4 месеца. За сравнение - строителството на монолитна къща ще отнеме минимум година. Времето до голяма степен зависи и от големината на къщата, която строите, но при всички случаи сглобяемите модулни конструкции водят по отношение на бързината на строителството.

         

Трябва да отбележим, че този тип олекотени конструкции са изключително гъвкави, както по отношение на форма, реконструиране на вътрешни и външни помещения, така и във връзка с възможността им лесно да бъдат преместени.

         

Спокойно бихме могли да ги наречем и “преместваеми къщи”, тъй като те могат лесно да бъдат разглобени и монтирани на ново място.

Спестяване на средства

         

Сглобяемият дом безспорно спестява много разходи, които при традиционно строителство са неизбежни. Такива например са разходи за проектиране на строителството, наем на група работници, закупуване на различни строителни материали и други.

         

Ето защо, избирайки да инвестирате в изграждането на модерна нова къща от модулен тип, вие всъщност спестявате средства.

           

Наред със споменатите разходи за строителството, сравнително евтините сглобяемите къщи могат да ви спестят и някои бъдещи разходи - сметките за електричество биха могли да бъдат редуцирани при наличие на ефективна топлоизолация, отлична шумоизолация и други.

           

Не на последно място, достъпната цена, на която се предлагат този тип преносими жилища , също е ключов фактор. Целият процес по реализацията на нова къща - от етап планиране до видимия краен резултат, работи изцяло във ваша полза, спестявайки ви средства.

   

Опазване на природата

             

Сглобяемите панели за изграждането на съвременните модулни жилища се произвеждат във фабрики при спазване на екологични стандарти. От друга страна, те са изключително безвредни за обитателите им. В епохата на свръхиндустриализацията опазването на природата става все по-важен аспект от живота на хората.

             

Преместваемите жилища генерират по-малко отпадъци, както в процеса на производство на сглобяемите панели, така и в цялостния процес по изграждането на къщата.

Цени на сглобяемите къщи

             

Проектирането на един сглобяем дом при всички случаи ще бъде по-евтиният вариант, отколкото на монолитна такава. При използването на сглобяеми панели реализацията е много по-лесна, материалите са много по-малко, респективно и работната сила.

         

Различните марки и модели сглобяеми къщи от нас са на следните цени:

         

Модели Molde: цените започват от 11 000 лв.

         

Модели Nivala: цените започват от 14 000 лв.

         

Модели Halden: цените започват от 17 000 лв.

         

Модели Alpina: цените започват от 17 000 лв.

           

Доверете се на Vitalbox, вижте нашите контакти!

mail phone