Още

expand_more
close

Искате да имате зимна градина? Вече може да я инсталирате бързо и удобно в двора си. Зимна градина на цени, които са изключително изгодни, а качеството е безкомпромисно.

Съвременният начин на живот налага своите правила върху всеки един аспект от ежедневието ни, включително повлиява и избора ни на жилища, бизнес сгради и допълнения към тях.

Все по-търсен вариант е така наречената преместваема зимна градина, която съчетава в едно практичност, функционалност и естетика.

Промяната е един напълно естествен процес в нашия свят, а промените в много случаи касаят и средата, в която работим или живеем.

Днес се нуждаем повече от всякога да бъдем креативни, да умеем да посрещаме подобаващо всички иновативни решения, да не се боим от новото, особено когато то е по-добра опция от старото.

Ето защо добро решение за бърза промяна в околното пространство са така наречените подвижни зимни градини, които могат лесно да бъдат позиционирани на което място пожелаете.

От техническа гледна точка няма нищо сложно в монтирането на една преместваема зимна градина.

Същевременно тя може да изпълнява най-разнообразни функции – например да бъде част от вашия модерен дом, където да отглеждате целогодишно най-различни растения.

Също така, би могла да се превърне и в перфектния начин за разширяване на вашето заведение - едно уютно място, където да предложите на гостите на вашия ресторант (кафене, павилион за бързо хранене и така нататък) допълнителна закрита площ, оборудвана с всичко необходимо за техния приятен престой.

Преместваема зимна градина - предимства

Предимствата на една такава лека и лесна за преместване конструкция са много, ето по-важните от тях:

--> Ниска цена, в сравнение с постройките, построени чрез конвенционалните методи на строителство;

-->  Неограничени възможности за оборудване, съобразно конкретните ви нужди;

--> Лесен монтаж и демонтаж;

--> Естетичен външен вид;

--> Многофункционалност – подобно преместваема конструкция може да използва за най-разнообразни цели;

--> Бърз начин за създаване на уютно жизнено пространство, в което всеки би се чувствал перфектно.

За какво може да се използва една преместваема зимна градина?

Бизнес цели

Модерните преместваеми зимни градини са в състояние веднага да ви осигурят допълнителна търговска площ, при това без каквото и да било забавяне във времето.

Могат да се използват през цялата година, като за тази цел е достатъчно само да помислите за подходящо отопление през зимния сезон.

Красив външен декор за вашия офис или дом

Ако искате да добавите допълнително ефектно и уютно външно пространство към вашия офис или дом, можете да се възползвате от комфорта, който предлага преместваемата зимна градина.

Това съвременно решение дава възможност за изграждането на уникални и разнообразни декори, с което напълно да отговори на изискванията на всички, дори и на най-претенциозните потребители.

Наличието на изобилие от дневна светлина гарантира безпроблемното отглеждане на разнообразни, дори и екзотични видове растения, както и ще ви осигури перфектна гледка към околната среда.

Бихте могли да обзаведете вашата преместваема зимна градина със стилни мебели и да я превърнете в едно удобно място за посрещане на гости или просто кът за отмора, в който да се отпуснете и да се заредите с нова енергия.

Разбира се, в случай че поради някаква наложителна причина решите да смените позицията на вашата зимна градина или се наложи да се преместите да живеете на ново място, това няма да представлява проблем, защото тя лесно би могла да се транспортира и отново да ви служи вярно там, където пожелаете.

mail phone